Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2020, 12:35
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Rihanna má plné zuby otázok o novom albume. Nedočkavým sledovateľom zobrala nádej jediným komentárom

HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Aj keď sme si pôvodne mysleli, že by mohol nový album od Rihanny prísť v dohľadnej dobe, pravdepodobne si ešte budeme musieť počkať.

Rihanna je v posledných rokoch zaneprázdnená budovaním kozmetického impéria Fenty. Zároveň sa jej podarilo veľmi rýchlo predbehnúť minimálne v reputácii aj gigantov, ak ide o predajcov spodného prádla.

Popri tomto všetkom zároveň síce stihla, podľa jej slov nahrať aj deviaty sólový album, zatiaľ sa ho však nechystá vydať. Fanúšikom nešpecifikovala, z akého dôvodu zatiaľ nechce pripravený album vypustiť, už dávnejšie sľúbila, že má v pláne stihnúť ho v roku 2019.

Dnes už vieme, že si „trollovanie“ fanúšikov užíva viac, než by dokázali oceniť a dáva to najavo aj pod najnovším príspevkom, v ktorom propaguje práve značku Fenty. Followeri bez ohľadu na charakter postov píšu, že chcú album a ona im odpovedá, že je už unavená z týchto správ a komentárov a má ich plné zuby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia