Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2020, 9:56
Čas čítania 0:35
Daniel Mikolášik

Opitý Bratislavčan svojou šialenou jazdou na R1 ohrozoval vodičov v protismere. Nafúkal takmer 2 promile

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Nechýbalo veľa, a mohlo dôjsť k tragédii. Mužovi hrozia tri roky za mrežami.

Na rýchlostnej ceste R1 sa z utorka na stredu smerom do Trnavy rútil opitý muž, ktorý svojou nezodpovednou jazdou v noci ohrozoval vodičov v protismere. Zdesení svedkovia okamžite informovali políciu, ktorá 53-ročného Bratislavčana napokon dolapila.

Ako informuje polícia Slovenskej republiky na oficiálnej facebookovej stránke, vozidlo opitého vodiča zablokovali a muža podrobili dychovej skúške na alkohol. V dychu mu namerali 0,87 mg/l čo je 1,81 promile.

„Polícia zadržala muža, ktorý včera v noci ohrozoval vodičov na rýchlostnej ceste R1.

Viacerí vodiči zareagovali správne a ihneď kontaktovali linku 158. Policajti PMJ ho s autom Ford Fiesta zaregistrovali na rýchlostnej ceste, ako sa rúti v protismere do mesta Trnava,“ uvádza polícia.

Odporúčané
Šialenec na audine sa po dedine rútil rýchlosťou 131 km/h, hrozí mu pokuta 800 eur Šialenec na audine sa po dedine rútil rýchlosťou 131 km/h, hrozí mu pokuta 800 eur 22. januára 2020, 9:52

Vodič mužom zákona vysvetlil, že chcel ísť tankovať do Trnavy a keď na rýchlostnej ceste zistil, že zle odbočil, tak to stočil do protismeru. Policajti ho predviedli na policajnú stanicu a prípad vyšetrujú ako prečin všeobecného ohrozenia z nedbanlivosti. Mužovi hrozia až tri roky za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia