Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2020, 17:33
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Vieme, kedy príde prvá časť 2. série Mandaloriana. Možno sa dočkáme seriálu o Baby Yodovi

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

2. séria Mandaloriana dorazí ešte tento rok.

Tvorca Mandaloriana Jon Favreau už pred pár týždňami prezradil, že 2. série sa dočkáme ešte na jeseň 2020. Jeho slová teraz potvrdzuje aj CEO Disney Bob Iger. Ten upresnil jeseň na október 2020. Vtedy na streamovacej platforme Disney+ zverejnia prvú epizódu. Zvyšok série tak pravdepodobne stihnú odvysielať ešte v tento rok. 

Odporúčané
Loki, WandaVision a Falcon s Winter Soldierom: Marvel sa v upútavke pýši svojimi seriálovými hitmi Loki, WandaVision a Falcon s Winter Soldierom: Marvel sa v upútavke pýši svojimi seriálovými hitmi 3. februára 2020, 12:11

Zároveň prezradil, že diskutujú o možnom spin-offe a tiež 3. sérii Mandaloriana. Mando tak pravdepodobne v tej 2. nezomrie. Iger pri tejto príležitosti oznámil, že Disney+ má už 26,5 miliónov odberateľov. A to len za niečo vyše 3 mesiace, pričom služba nie je dostupná mimo USA. Netflix má momentálne 167 miliónov odberateľov, no je na trhu dlhé roky a dostupný skoro všade. 

Domov
Zdieľať
Diskusia