Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2020, 12:36
Čas čítania 1:52
Dominik Vetrák

5 najšialenejších momentov z traileru pre Rýchlo a zbesilo 9: Vin Diesel je Superman a autá majú namiesto motorov rakety

FILMY A SERIÁLY RÝCHLO A ZBESILO 9
Uložiť Uložené

Rýchlo a zbesilo v novom traileri dostálo svojho názvu.

Akčná, blockbusterová a jedným slovom prehnaná séria Rýchlo a zbesilo naberala na popularite s každým ďalším dielom. Pripájali sa obľúbené hviezdy, stúpala akčná stránka a každé ďalšie pokračovanie sa naháňalo s tým predošlým o to, ktoré doručí šialenejšiu scénu.

Mali sme tu tanky, nekonečné pristávacie plochy, „lietajúce“ autá (okej, tá variácia na lietajúce autá figuruje v každom diele), nepriestreľných mníchov hrdinov, superpočítače a nevieme čo všetko ešte. 

Odporúčané
Prvý trailer pre Rýchlo a zbesilo 9: Lietajúce autá na magnetoch, raketové pohony či hrdinovia so silou Supermana Prvý trailer pre Rýchlo a zbesilo 9: Lietajúce autá na magnetoch, raketové pohony či hrdinovia so silou Supermana 1. februára 2020, 8:13


Prvý trailer pre deviaty diel hlavnej série sa nesie v podobnom duchu, akurát to celé ešte prikrášlil. Na scéne sa objavil John Cena ako Domov zabudnutý brat a spoločne s Dieselom sa prehádzajú cez domy a steny ako bábiky. Diesel zase chytá lietajúce ženy na kapotu auta a podobne. Rozhodli sme sa teda pozrieť sa na 5 najšialenejších scén z traileru.

1. Vin Diesel chytí niekoľkotonové auto vo vzduchu

K tomu sa nedá asi nič zmysluplné napísať. Možno použiť smajlík, usmiať sa a ísť ďalej, vitaj späť, Rýchlo a zbesilo.... okej, je to holohlavá postava a tancuje na prevrátenom aute počas jazdy... to musí byť Vin Diesel, že? Alebo je to tajný crossover s Transformermi? 

Domov
Zdieľať
Diskusia