Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2020, 18:24
Čas čítania 1:42
Dominik Vetrák

Pokémon predal za 45 dní viac ako 16 miliónov kópií hier. Každý tretí majiteľ Switchu vlastní Super Maria, Zeldu a Pokémona.

TECH NINTENDO SWITCH
Uložiť Uložené

Predaje exkluzívnych hier pre Nintendo Switch sú šialené.

Spoločne so zverejnením predaja konzol včera Nintendo oznámilo aj to, koľko predali exkluzívnych hier. Tie si inde ako na konzole Nintendo Switch nezahráš. Klasické značky sa na každú konzolu Nintenda predávajú v obrovských množstvách a Smash Bros, Mario hry, Zeldy a v neposlednom rade Pokémoni sú pre Nintendo zárukou úspechu a lámania rekordov. 

Odporúčané
Za 3 roky sa predalo viac konzol Nintendo Switch ako Xbox One za 7 rokov. Switch už do obchodov poslal viac ako 50 miliónov kusov Za 3 roky sa predalo viac konzol Nintendo Switch ako Xbox One za 7 rokov. Switch už do obchodov poslal viac ako 50 miliónov kusov 30. januára 2020, 21:51

Najviac prekvapila informácia o predaji najnovšieho prírastku do série Pokémon. Sword/Shield. Tej predali za 45 dní až 16,06 milióna kópií. Nižšie je tabuľka 10 najpredávanejších Pokémon hier pred vydaním Sword/Shield. Takmer každý ďalší diel predal o čosi menej, pričom len úplne prvý dokázal pokoriť hranicu 30 miliónov kópií. Ten minuloročný by ho mohol nasledovať. Zmeniť by sa to mohlo vtedy, ak by Nintendo do roku do roku 2022 vydalo ešte jedno pokračovanie. 

Nový Pokémon predal za 50 dní 16 miliónov kópií. Každý druhý majiteľ Switchu vlastní Super Maria, Zeldu a Pokémona

Nintendo na jednej strane vsádza na overené značky, ktoré sú obľúbené u fanúšikov a dobre fungujú na ich konzolách. Na druhej strane si na Switchi nezahráš veľké množstvo titulov od iných veľkých vydavateľov ako Sony, Microsoft, Google, alebo Bethesda, EA, Take-Two, a Ubisoft.

Domov
Zdieľať
Diskusia