Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 22:07
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová

Ženu zakliesnenú pod autom vyslobodili náhodní okoloidúci. Len čo mala voľné ruky, vytiahla mobil, aby mohla napísať status

ZAUJÍMAVOSTI USA
Uložiť Uložené

Vôbec jej nevadilo, že pritom záchranári kontrolujú, či je v poriadku.

V meste New York ľudia dokázali, že si vedia navzájom pomôcť, píše Insider. V Manhattane totiž vyslobodili ženu, ktorá po autonehode ostala zakliesnená pod vozidlom. Po tom, čo už bola v bezpečí, jednoducho vytiahla mobil a začala písať status, počas čoho sa jej venovali záchranári.

Ľudia utekali, aby jej mohli pomôcť

Mladú 25-ročnú ženu zrazil starší vodič SUV, žena ostala zakliesnená pod autom. Na dojímavom videu, ktoré na Twitter nahrala Colby Droscher, vidieť skupinku ľudí, ktorí utekajú k spomínanému autu a spoločnými silami ho prevrátia na bok, aby mohli vytiahnuť zranenú ženu. Počas záchrannej akcie nestratili duchaprítomnosť a zavolali aj záchranárov. Čo však pri ich zásahu žena urobila, nám stále nejde do hlavy.

Keď prišli záchranári, okamžite začali hneď overovať, či je žena v poriadku a v akom rozsahu je zranená. Dvadsaťpäťročná žena si počas toho pohodlne vytiahla mobilný telefón. Chaotická scéna z videa síce nám pripomenula, že niektorí ľudia vedia odložiť mobily a dbať o svoje okolie, to, čo spravila obeť autonehody, je skutočne paradoxné.

Odporúčané
Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? 26. januára 2020, 9:33

Našťastie, nehoda nebola vážna. Podľa Insideru žena vyviazla s minimálnymi zraneniami a je v poriadku. Zrazil ju 65-ročný vodič, ktorého už polícia predvolala, pretože z miesta ušiel. 

Domov
Zdieľať
Diskusia