Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2020, 11:58
Čas čítania 1:06
Peter Hlavička

Čo si obliekli slovenské celebrity na Ples v opere? Nechýbala ani červená čiapočka

Čo si obliekli slovenské celebrity na Ples v opere? Nechýbala ani červená čiapočka
Zdroj: Ples v opere
MÓDA ČERVENÝ KOBEREC OUTFITY
Uložiť Uložené

Na červenom koberci nechýbali mená ako Dominika Cibulková, Marián Hossa alebo Marián Gáborik.

V historickej budove opery Slovenského národného divadla sa konal včera večer jubilejný 20. ročník Plesu v opere. Záštitu nad plesom prevzala prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová a rovnako ako počas uplynulých dvoch rokov bola hlavnou myšlienkou celého podujatia podpora inkluzívneho vzdelávania detí so zdravotným znevýhodnením.

Odporúčané
Jennifer Lopez s mašľou cez prsia a nudná elegancia v hlavnej úlohe. Aké outfity sme videli na Zlatých glóbusoch 2020?  Jennifer Lopez s mašľou cez prsia a nudná elegancia v hlavnej úlohe. Aké outfity sme videli na Zlatých glóbusoch 2020? 6. januára 2020, 13:20

Vďaka Plesu v opere sa už podarilo vyzbierať vyše pol milióna eur na program Nadácie pre deti Slovenska Kto chýba?, ktorý pomáha školám, učiteľom a rodičom pri začleňovaní detí so zdravotným znevýhodnením do bežného vyučovacieho procesu.

Čo si obliekli slovenské celebrity na Ples v opere?
Čo si obliekli slovenské celebrity na Ples v opere? Zdroj: Ples v opere

Plesová sezóna sa otvára tradičným úderom na gong, tento rok poverili organizátori touto úlohou zrakovo postihnutú paralympijsku lyžiarku Henrietu Farkašovú a jej navádzačku Natáliu Šubrtovú. Okrem samotnej myšlienky dobročinnosti však bolo toto podujatie aj prehliadkou honosných rób a šiat z dielne viacerých slovenských módnych návrhárov. Na červenom koberci pred budovou opery SND sme tak mohli vidieť 300 párov celebrít z oblasti športu, politiky, medicíny, vedy alebo umenia a nechýbala tak ani Dominika Cibulková, Marián Hossa alebo Boris Kollár s dcérou v outfite červenej čiapočky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia