Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 10:14
Čas čítania 0:49
Vl Mi

Ruský chorál, akustická či dokonca rapová verzia. K pesničke Toss a Coin To Your Witcher zo Zaklínača vznikajú úžasné covery

FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Toss a Coin To Your Witcher je chytľavá a mnohí si ju obľúbili.

Už to bude pomaličky mesiac, čo svetlo sveta uzrel nový seriálový hit od Netflixu s názvom Zaklínač. Geralt z Rivie mnohých ohúril a treba uznať, že prvá séria potešila nie len fanúšikov knižnej predlohy a herného sveta, ale aj nezainteresovaných laikov. My sme sa pozreli aj na to, ako by mohla vyzerať 2. séria, určite článok neprehliadni.

Odporúčané
Ako sa postavy zo Zaklínača odlišujú od herných a knižných verzií? 10 najväčších odlišností, oproti hrám a knihám Ako sa postavy zo Zaklínača odlišujú od herných a knižných verzií? 10 najväčších odlišností, oproti hrám a knihám 3. januára 2020, 12:37

Okrem skvelých bojov, solídnych výkonov a napínavých scén sa autori vyhrali aj s detailami. Nechýbali zaujímavé kostýmy a hudbe v seriáli takisto nie je čo vytknúť. Jedna z pesničiek však vyčnievala z radu oproti tým ostatným. 

Jej názov je Toss a Coin To Your Witcher, melódia je viac než chytľavá a mnohí si ju obľúbili. Dôkazom toho je aj počet coverov, ktoré najmä posledný týždeň pribudli na Youtube. Nájdeš naozaj rôzne variácie, nechýba ani remix či piano.

Obľube sa teší aj česká verzia, ktorú si si mohol vypočuť, ak si Zaklináča sledoval nadabovaného. Tak dej groš zaklínači je na spomínanej videoplatforme uploadnuté niekoľkokrát od rôznych ľudí. Ak sledovanosť týchto videí spočítame, pesničku si ľudia vypočuli už približne 500-tisíckrát.

Domov
Zdieľať
Diskusia