Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2019, 10:36
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Luke Skywalker bude drviť Fortnite s Ninjom. Jeho cieľom je nespraviť zo seba lamu

TECH FORTNITE STAR WARS
Uložiť Uložené

Marketing, ako sa patrí.

V sobotu prišiel do Fortnite nový event s tematikou Star Wars. Hráči behajú so svetelnými mečmi, plnia nové úlohy a nechýba ani laserová zbraň. Celé je to súčasť proma nového filmu zo sveta vesmíru s názvom Star Wars: Rise of Skywalker, ktorý sa už nezadržateľne blíži do kín. A do boja o diváka chce Lucasfilm použiť naozaj všetky zbrane.

Odporúčané
Star Wars ovládol Fortnite. Pribudli svetelné meče a laserové zbrane či skiny Stormtroopera Star Wars ovládol Fortnite. Pribudli svetelné meče a laserové zbrane či skiny Stormtroopera 16. decembra 2019, 21:10

Vo štvrtok prídu do hry Fortnite ďalšie novinky súvisiace so SW. Predstaví ich najznámejší streamer hry Ninja, sekundovať mu bude Mark Hamil aka Luke Skywalker a všetko to bude v rámci relácie Xbox Sessions.

To však nie je všetko. V ten istý deň si budeš môcť vychutnať aj to, ako si Luke zahrá Fortnite. „Bude to šialené (a budem sa snažiť zo seba nespraviť hlupáka),“ napísal na Twitteri herec. Vydali aj krátke video, na ktorom ho zaúčajú, ako to vlastne hrať.

Domov
Zdieľať
Diskusia