Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 15:13
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Polícia vo štvrtok našla v Bratislave ďalšie telo ženy, muži zákona vylúčili súvislosť s prípadom Violy

NEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Prípad podľa slov policajtov nemá žiadnu súvislosť s prípadom z 11. novembra.

Vražda študentky Violy otriasla celým Slovenskom. Polícia dnes mala tlačovú konferenciu, kde chcela verejnosť oboznámiť s ďalšími skutočnosťami. Okrem iného sme sa dozvedeli, že muži zákona dnes našli v druhom bratislavskom obvode telo ženy. Prípad ale podľa slov policajtov nemá žiadnu súvislosť s prípadom z 11. novembra.

Odporúčané
Stovky ľudí zapálili sviečku za Violu, študenti na jej pamiatku rozsvietili celú Mlynskú dolinu Stovky ľudí zapálili sviečku za Violu, študenti na jej pamiatku rozsvietili celú Mlynskú dolinu 20. novembra 2019, 22:51


„Môžem jednoznačne potvrdiť, že nie je žiadna súvislosť medzi týmto prípadom a prípadom, ktorý bol dokumentovaný v tom istom teritóriu 11. novembra,“ vyhlásil riaditeľ Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Bratislave Adrian Pavlík s tým, že neexistujú žiadne dôkazy o tom, že by išlo o sériového vraha.


Pavlík ubezpečuje, že k prípadom budú pristupovať s najvyššou zodpovednosťou. „Môžem vás uistiť, že na prípade pracujú naozaj tí najskúsenejší kriminalisti, policajti, ktorí už majú dostatočnú prax,“ povedal na tlačovke zástupca odboru kriminálnej polície KR PZ v Bratislave Milan Maškara


Podrobnosti prípadov nechcú zverejňovať, keďže medializácia môže narušiť vyšetrovanie. Od oznámenia prvého prípadu podľa Maškaru vykonali desiatky procesných úkonov, vrátane výsluchov, prehliadok a zaistenia stôp. Pátranie po obeti bolo vyhlásené 12. novembra, polícia ju stotožnila ešte v ten deň.

Domov
Zdieľať
Diskusia