Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2016, 10:57
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Instagram ovládla nová póza pri sedení. Insta Sit zvýrazňuje prsia, predlžuje nohy a obľúbili si ho mnohé krásne modelky

MÓDA
Uložiť Uložené

Muži sa pri pohľade na tieto fotografie nesťažujú.

Z času na čas sa na sociálnych sieťach vynorí menší či väčší trend a zanedlho pohltí väčšinu známych osobností, ktoré si svoje profily starostlivo hýčkajú. Najnovším takýmto trendom sa na Instagrame stala póza s pracovným názvom „Insta Sit“, čo síce znie zvláštne, ale v praxi je to iba obyčajná póza, v ktorej sa najnovšie fotia modelky a blogerky. Insta Sit pozostáva z toho, že si žena sadne, jednu nohu vystrie a tú druhú skrčí a akoby posunie pod prvú, čo na prvý pohľad nemusí vyzerať ako nič špeciálne, ale vraj to má značný vplyv na celkový dojem z fotografie. Póza opticky predlžuje nohy, umožňuje vyniknúť poprsiu, zužuje boky a aby toho nebolo málo, ešte pri slabinách.

Známe instagramové osobnosti ako Pia Muehlenbeck, Devin Brugman či Alexis Ren nedajú na svoju novú pózu dopustiť a my celkom veríme tomu, že bežné ženy sa už tešia na to, ako sa na letnej dovolenke budúci rok začnú fotiť presne podľa vzoru svojich instagramových vzorov. Aj keď nám tento nový trend pozostávajúci z konkrétnej póze pri sedení príde trochu bizarný, muži sa pri väčšine fotografií sťažovať nebudú, pretože na štíhlych modelkách v póze Insta Sit vynikne všetko to, prečo nás ženské telá tak fascinujú.

Make their heart race in black lace. @missguided #AlexisRenxMissguided

Fotka zveřejněná uživatelem ALEXIS REN (@alexisren),


Silky smooth Thanks to @laseraway

Fotka zveřejněná uživatelem Devin Brugman (@devinbrugman),


Green juice and a real tan, that is what I'm talking about. #mondaysbelike

Fotka zveřejněná uživatelem Kirralee Morris (@kikimorris),





Domov
Zdieľať
Diskusia