Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2019, 21:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nikto nerozumie, ako Tesla zarába peniaze, ani ty sa to nesnaž pochopiť

HUDBA TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Tesla z TKX prichádza s novinkou, v ktorej vysvetľuje výrazy zo španielčiny.

 

Tesla po vydaní albumu Z východnej Európy na strechu sveta vydal ešte niekoľko rovnako atraktívnych singlov, aktívne sa však hudbe nevenuje tak, ako by si priali jeho fanúšikovia. Aktuálne sme sa dočkali novinky so španielskym názvom, ktorý však autor vysvetľuje hneď v úvode skladby, aby nedošlo k nedorozumeniam. Aj sám člen TKX sa v tomto prípade dostal do polohy, v akej ho nepoznáme a skúsil si malý experiment s do beatu od Haarpa.

Jeho jedinečný prejav napriek tomu zostáva nemenný a na svoje si príde každý jeho verný poslucháč. Dočkali sme sa aj sprievodného videoklipu, kde nechýbajú elementy, ktoré má Tesla rád a patria k jeho životu. Na tvorbe vizuálu sa podieľal kameraman Juraj Tóth a taktiež Tesla pri postprodukcii a Zuzana Kasinski pri tvorbe scény. 

Do pozornosti ešte dávame aj koncert TKX v Žiline, ktorý sa bude konať v sobotu 21. decembra v klube Enjoy. Pôjde o jedinú možnosť vidieť špeciálnu show naživo na najbližší rok, a tak odporúčame nenechať si ju ujsť. Už vystúpenia s albumom ZVENSS mali nenapodobiteľnú atmosféru a sprievodnú show, akú si iní raperi zorganizovať zatiaľ nedovolili. 

Odporúčané
Tesla v novinke Ecstasy Money rapuje o zážitku s drogami v michelinskej reštaurácii Tesla v novinke Ecstasy Money rapuje o zážitku s drogami v michelinskej reštaurácii 4. mája 2019, 12:24
Domov
Zdieľať
Diskusia