Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. novembra 2019, 16:45
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Attila Végh vs. Karlos Vémola: Kedy to celé vypukne a kde môžeš zápas storočia sledovať?

ŠPORT ATTILA VÉGH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Možností, ako sledovať dnešný dlhoočakávaný súboj, je mnoho.

Konečne nastal ten dlhoočakávaný deň. Dnes večer sa proti sebe konečne postavia dvaja velikáni českej a slovenskej MMA scény.  V rámci Oktagon 15 si to medzi sebou rozdajú za Slovensko Attila Végh a za Česko Karlos Vémola.

Zápas storočia, ako ho mnohí nazývajú, vyvrcholí v beznádejne vypredanej pražskej O2 Aréne. Program začína už o 18:00, kedy ľudí v hale, no aj pred obrazovkami, čaká 6 súbojov v rôznych váhových kategóriách v rámci prípravných prelims zápasov. Okrem piatich čisto mužských duelov sa môžeme tešiť aj na jeden výlučne ženský.

Tieto kolá budeš môcť sledovať jedine, ak si zakúpiš PPV (pay-per-view) prístup cez oficiálnu stránku OKTAGON.TV. Livestream na celý večer stojí 12,99 € a prebiehať bude od 18:00 až do 23:00.

Odporúčané
Česko-slovenský MMA zápas storočia stál desiatky miliónov. Ako sa rodil súboj Vémolu s Véghom a čo divákov čaká? (Rozhovor) Česko-slovenský MMA zápas storočia stál desiatky miliónov. Ako sa rodil súboj Vémolu s Véghom a čo divákov čaká? (Rozhovor) 6. novembra 2019, 9:43

Väčšinu divákov však pravdepodobne zaujíma tzv. hlavná karta, ktorej zlatým klincom je samotný zápas storočia. Týchto 5 kôl bude postupne začínať už od 20:00 a okrem OKTAGON.TV ich budú vysielať tiež 02 TV Sport, JOJ Plus či TV Tipsport. Ak ťa však zaujíma výlučne Végh vs. Vémola, ich predpokladaný začiatok súboja začne približne od 22:00.

O2 TV Sport má naplánované vysielanie už o 19:30, čo znamená, že s najväčšou pravdepodobnosťou si pred samotným hlavným programom budeš môcť užiť štúdio s expertami, kde sa budú jednotlivé zápasy rozoberať podrobnejšie. Prenos je, samozrejme, tiež spoplatnený. Najvýhodnejšie je si zakúpiť balíček O2 TV Sport Pack na mesiac za necelých 8 €.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Slováci majú o niečo väčšie šťastie, ako bratia Česi. Slovenské vysielanie na JOJ Plus bude totiž úplne zadarmo. To sa týka nielen televízie, ale tiež vysielania cez internet. Pokiaľ sa nachádzaš v Česku a „nechytáš“ JOJ Plus, jediné, čo ti zostáva, je zmeniť si lokalitu vďaka VPN. Väčšina aplikácií na zmenu VPN sú však platené, takže nejaké to euro pravdepodobne zaplatíš tak či onak.

Zadarmo budeš môcť sledovať zápas storočia aj cez TV Tipsport. Nezabúdaj však, že podmienkou sledovania je, že sa musíš dopredu registrovať.

Poslednou alternatívou sú streamy cez YouTube či Twitch. Ide však o pomerne rizikovú možnosť, keďže používateľa, ktorý bude zápas streamovať verejne, môžu kedykoľvek zablokovať a tým pádom budeš musieť hľadať inde.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia