Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2019, 18:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Vo Fantastických zveroch 3 navštívime brazílsku školu čarodejníkov a uvidíme viac Rokfortu. Vráti sa Johnny Depp ako Grindelwald?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Vyhodí Warner Deppa ako Disney pri Pirátoch Karibiku?

Po pár dňoch sme tu späť s rubrikou Raňajky s Filmkultom, aj keď jej názov už nezodpovedá časovému horizontu, kedy vychádzajú. Dôležité však je, že pre teba máme množstvo zaujímavých noviniek z Hollywoodu.

Tou najpodstatnejšou je návrat Fantastických zverov. Trojka sa začne natáčať na jar 2020 a vrátia sa všetci hlavní herci vrátane Johnnyho Deppa v jeho role Grindelwalda. Bohužiaľ, vracia sa aj režisér David Yates, ktorý sa postaral o prvé dva diely a množstvo častí Harryho Pottera. J. K. Rowling pracuje na scenári spoločne so Stevom Klovesom, ktorý pracoval ako scenárista na celej ságe Harryho Pottera (okrem Zverov). Naposledy napísal Amazing Spider-Mana.

Odporúčané
Premiéra Fantastických zverov 3 bola odsunutá o rok. Vráti sa Johnny Depp ako Grindelwald? Premiéra Fantastických zverov 3 bola odsunutá o rok. Vráti sa Johnny Depp ako Grindelwald? 30. apríla 2019, 19:39



Okrem toho máme potvrdené, že sa pozrieme do Rokfortu a tých scénok by malo byť viac ako naposledy, rovnako ako by sme sa mali dočkať viac od Dumbledora. Navštívime aj Rio de Janeiro v Brazílii, takže sa pravdepodobne pozrieme do tamojšej čarodejníckej školy. 

Bratia Russovci si s Tomom Hollandom dali pauzu od MCU

Snímka Cherry vyrozpráva skutočný príbeh Nica Walkera (Holland). Ten bol vo vojne v Iraku medikom, no domov sa vrátil s posttraumatickou stresovou poruchou a po spadnutí do závislosti od opiátov začal dokonca vykrádať banky. Za scenárom stojí Jessica Goldberg (seriál The Path).

Vo Fantastických zveroch 3 navštívime brazílsku školu čarodejníkov a uvidíme viac Rokfortu. Vráti sa Johnny Depp ako Grindelwald?

Rolland Emmerich ľutuje, že natočil Independence Day 2

V rozhovore pre Yahoo sa úprimne spovedá a ľutuje, že sequel natočil. V polovici preprodukcie im Will Smith oznámil, že film nespraví, pretože chce natočiť Suicide Squad. Emmerich tak musel spísať nový scenár, ktorý sa mu ani veľmi nepáčil, no natáčanie muselo začať. S odstupom času ľutuje, že film nezrušil, keďže pôvodne mal oveľa lepší plán na film.

Domov
Zdieľať
Diskusia