Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 15:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Cestujúci unikol smrti o milimeter. Video zachytáva, ako pracovník metra zachránil muža, ktorý spadol na koľajnice

NEWS
Uložiť Uložené

Pracovník metra sa stal hrdinom po tom, čo duchaprítomne vytiahol muža, ktorý spadol na koľajnice metra.

Nepozorný muž spadol na koľajnice metra v americkom meste Oakland, ktoré bolo práve plné ľudí. Stalo sa to len pár sekúnd pred príchodom metra, ktoré sa do stanice rútilo obrovskou rýchlosťou. Neznámy muž prežil vďaka duchaprítomnému zamestnancovi spoločnosti, ktorá metro prevádzkuje.

Keď si John O'Connor všimol, že niekto vedľa neho spadol na koľajnice, okamžite mu podal pomocnú ruku a pred rozbehnutým vlakom sa ho podarilo vytiahnuť len veľmi tesne. Ak by zareagoval o pol sekundy neskôr, osoba by minimálne prišla o končatiny, hrozila však aj smrť. 

Úlohou O'Connora na stanici metra Colliseum bolo usmerňovať nával cestujúcich, ktorí prichádzali po tom, čo sa skončil zápas amerického futbalu. Dnes je obrovským hrdinom, ktorý zachránil ľudský život. Video od jedného z prítomných zverejnené na Twitteri zaznamenáva, čo sa dialo na stanici tesne po tom, ako sa podarilo muža zachrániť. Zamestnanca metra objal a poďakoval mu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia