Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2019, 15:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminem dissuje Rihannu a stavia sa na stranu Chrisa Browna. V staršej skladbe tvrdí, že by ju tiež zbil

HUDBA BITKA EMINEM RIHANNA
Uložiť Uložené

Na verejnosť sa dostal krátky záznam slohy, ktorá doteraz nebola uverejnená. Eminem v nej rapuje, že stojí na strane interpreta, ktorý zbil Rihannu.

Keď v roku 2009 médiá prepierali Chrisa Browna za to, že zbil Rihannu, okrem polície sa na stranu speváčky postavila aj verejnosť. Zdá sa však, že nie každý má na násilie na ženách rovnaký názor.

Na verejnosť sa totiž dostala časť slohy zo skladby Things Get Worse, kde Eminem rapuje o tom, že je, samozrejme, na strane Chrisa Browna, ktorého za napadnutie odsúdil aj súd. Dostal 5-ročnú podmienku a stovky hodín verejnoprospešných prác. Zároveň značne utrpela aj keho hudobná kariéra, keďže s ním dlhú dobu nechcel nikto spolupracovať. 

Odporúčané
Pred rokmi Rihannu mlátil, dnes sa ju snaží zbaliť. Chris Brown píše trápne komentáre pod fotky populárnej speváčky Pred rokmi Rihannu mlátil, dnes sa ju snaží zbaliť. Chris Brown píše trápne komentáre pod fotky populárnej speváčky 22. septembra 2019, 14:02

8-sekundová pasáž zo skladby Things Get Worse z roku 11 zaznamenáva slová: „Of course I side with Chris Brown. I’d beat a b**ch down too if she gave my dick an itch now.”  Vo voľnom preklade teda veterán z Detroitu súhlasí so spevákom a dodáva, by Rihannu tiež zbil. 

S odstupom času už, pravdepodobne, nikto nebude od Eminema žiadať podrobné vysvetlenie. Zároveň samotná speváčka z Barbadosu nedávno pridala na svoj Instagram video, kde počúva skladbu Chrisa Browna, čím síce spustila vlnu kritiky, záznam aj napriek tomu nevymazala. 

Odporúčané
Pred rokmi ju týral, dnes promuje jeho hudbu. Rihanne hrá v pozadí najnovšieho videa skladba Chrisa Browna a fanúšikovia šalejú Pred rokmi ju týral, dnes promuje jeho hudbu. Rihanne hrá v pozadí najnovšieho videa skladba Chrisa Browna a fanúšikovia šalejú 21. októbra 2019, 8:10
(SNIPPET) Eminem - Things Get Worse (Rihanna Diss) from r/Eminem

Domov
Zdieľať
Diskusia