Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2019, 13:33
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Generálneho riaditeľa McDonaldu vyhodili, nadviazal konsenzuálny vzťah na pracovisku

NEWS
Uložiť Uložené

Aféru vníma ako chybu a súhlasí s rozhodnutím predstavenstva, že z firmy musí odísť.

Steve Easterbook už nie je generálnym riaditeľom a prezidentom McDonaldu, informuje CNN. Spoločnosť sa k celej situácii vyjadrila, povedala, že Steve zásadne porušil firemnú politiku a to kvôli  „nedávnemu konsenzuálnemu vzťahu na pracovisku," uviedlo vo vyhlásení McDonald's.

 

Generálneho riaditeľa McDonaldu vyhodili preto, že nadviazal konsenzuálny vzťah s iným zamestnancom
Generálneho riaditeľa McDonaldu vyhodili preto, že nadviazal konsenzuálny vzťah s iným zamestnancom Zdroj: getty images

„Môj odchod je spôsobený tým, že som nadviazal vzťah s niekým z McDonaldu, čo porušilo pravidlá. Bola to chyba a súhlasím s predstavenstvom, že je čas odísť. Dúfam, že budete rešpektovať moje súkromie," napísal Steve v maile na rozlúčku zamestnancom spoločnosti. Tiež povedal, že roky počas ktorých bol generálnym riaditeľom, ho po pracovnej stránke skutočne napĺňali.

Steve teda vo firme už nepracuje a na oboch pozíciách ho okamžite zastúpil Chris Kempczinski. Sám povedal, že je podľa neho Kempczinski ideálnym človekom na to, aby prevzal jeho úlohu. Chris bol doteraz prezidentom McDonaldu v USA a povedal, že je nabudený výzvou a teší sa, že bude viesť spoločnosť k ďalším úspechom.

Odporúčané
Bašta hovädzieho McDonald's testuje vegánske burgre Bašta hovädzieho McDonald's testuje vegánske burgre 27. septembra 2019, 17:05
Domov
Zdieľať
Diskusia