Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Legendárny spevák nenávidiel hudbu Eda Sheerana a Katy Perry

HUDBA ED SHEERAN KATY PERRY
Uložiť Uložené

Od dnešného dňa si môžeš predobjednať knihu o Princovi.

 Legendárny spevák Prince začal ešte v roku 2016 v spolupráci so svojim obrovským fanúšikom a zároveň spisovateľom Danom Piepenbring pracovať na jeho biografii, ktorá aktuálne dostáva reálne kontúry. 33-ročný reportér s ním strávil skoro nepretržite niekoľko mesiacov. Bol s ním na jeho  koncertoch, ale aj vtedy, keď bol sám vo svojom dome. Prince v apríli 2016 zomrel na predávkovanie a reportér musel knihu dokončiť sám. 

Odporúčané
Skrachovaný R. Kelly: Ako sa z R&B legendy stal pedofilný násilník, ktorý týral a obťažoval maloleté dievčatá Skrachovaný R. Kelly: Ako sa z R&B legendy stal pedofilný násilník, ktorý týral a obťažoval maloleté dievčatá 27. januára 2019, 7:47

Aktuálne sa vďaka rozhovoru s Piepenbringom pre The Guardian dozvedáme aj konkrétne informácie, o ktorých sa fanúšikovia známeho speváka v knihe dočítajú. Prince v nej opisuje svoj prvý bozk, rodinné pomery, ale aj nenávisť ku komerčným umelcom – konkrétne Ed Sheeran a Katy Perry, ktorých skladby nenávidel. 

Dozvedáme sa tiež, že kniha s názvom The Beautiful Ones je doplnená o veľa ilustrácií, ktorých autorom je samotný Prince a taktiež množstvo doteraz nezverejnených fotografií. 

Autor skoro 300 strán spomienok opisuje aj momenty, ktoré prišli po samovražde. Konštatuje, že až vtedy si uvedomil, ako málo speváka poznal, čo je v konečnom dôsledku dôvod, prečo niektoré pasáže knihy nie sú rozobraté úplne dopodrobna. Od dnešného dňa je možné si knihu predobjednať, oficiálne vydanie je naplánované na 4. novembra. 

Odporúčané
Ed Sheeran reaguje na obvinenia z príživníctva a krádeže štýlu od legendy britskej grime scény Ed Sheeran reaguje na obvinenia z príživníctva a krádeže štýlu od legendy britskej grime scény 17. septembra 2019, 9:57
Domov
Zdieľať
Diskusia