Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2016, 13:41
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Ponurý thriller The Girl on the Train nás zavedie do prostredia plného lží a intríg

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dostaneme zážitok podobný Fincherovmu filmu Gone Girl?

Vieme, že filmové adaptácie úspešných kníh s poriadnou dávkou napätia či psychológie môžu dopadnúť naozaj dobre. Naposledy nás o tom presvedčil napríklad Fincherov thriller Gone Girl či úžasná psychologická dráma The Room. Na tomto fakte sa teda snaží budovať imidž aj nový film s názvom The Girl on the Train, ktorého režisérom je Tate Taylor (The Help, Get on Up) a ktorý stavia na kvalitnej, rovnomennej predlohe od anglickej autorky Pauly Hawkins. Herecky sa v ňom predstaví napríklad Emily Blunt (Sicario), Rebecca Ferguson (M:I - Rogue Nation), Edgar Ramirez (Point Break), Justin Theroux (American Psycho) či Luke Evans (trilógia The Hobbit). Obsadenie dobré, čo však dej?

Ten hovorí o osamelej Angličanke Rachel (Emily Blunt), ktorá je čerstvo rozvedená, a tak hľadá svoje šťastie na dne pohárika. Denne cestuje do práce a fantazíruje o zdanlivo perfektnom živote jedného páru, Jasona (Luke Evans) a Jess (Hayley Bennett), ako si ich sama pomenovala, ktorý vídava z vlaku denno denne na jednej konkrétnej zastávke. Jedného dňa počas svojej rutinnej cesty však uvidí niečo šokujúce a následne sa ocitá v pavučine plnej intríg. Na rozdiel od knihy, je film zasadený do prostredia New Yorku namiesto Londýna, čo podľa režiséra dodáva filmu ďalšiu vrstvu samoty.  Zatiaľ sú pre nás uvoľnené iba dva obrázky, no môžeme čakať omnoho viac informácii, keďže film má premiéru už 7. októbra.

Ponurý thriller The Girl on the Train nás zavedie do prostredia plného lží a intríg

Ponurý thriller The Girl on the Train nás zavedie do prostredia plného lží a intríg
Domov
Zdieľať
Diskusia