Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2017, 18:42
Čas čítania 0:00
Martin H.

Vincea Vaughna uvidíme po boku The Rocka vo wrestlingovej komédii Fighting With My Family

FILMY A SERIÁLY DWAYNE „THE ROCK“ JOHNSON THE ROCK
Uložiť Uložené

Dwayne Johnson nedávno oznámil, že Vince Vaughn (Hacksaw Ridge, True Detective) sa pripojil k obsadeniu wrestlingovej komédie Fighting With My Family.

Dwayne Johnson nedávno oznámil, že Vince Vaughn (Hacksaw Ridge, True Detective) sa pripojil k obsadeniu wrestlingovej komédie Fighting With My Family. Vaughn bude stvárňovať "zápasovú hviezdu z 80. rokov, ktorá premrhala svoje peniaze a príležitosti." Film sa začne natáčať tento mesiac v Los Angeles a Londýne.

Herecké obsadenie zahŕňa aj anglických hercov Lenu Headey a Nicka Frosta ako Juliu a Ricka Knightových, rodičov WWE Superstar Paige. Stúpajúca hviezda Florence Pugh sa nám predstaví ako WWE Superstar Paige a Jack Lowden, znázorní jej brata, Zaka.

Vincea Vaughna uvidíme po boku The Rocka vo wrestlingovej komédii Fighting With My Family
Zdroj: Lionsgate US

Seven Bucks Productions, Misher Films, WWE Studios, a Film4  spolupracujú na výrobe scenára a réžie Stephena Merchanta, ktorý je založený na skutočnom osobnom príbehu WWE Superstar Paige a jej rodiny profesionálnych zápasníkov.

Film je inšpirovaný britským dokumentárnym filmom The Wrestlers: Fighting With My Family a rozpráva príbeh o bývalom wrestlerovi menom Ricky, jeho žene Julie, dcére Saraye a synovi Zakovi, ktorí si zarábali na živobytie hraním v malých mestách po celej krajine. Ricky a Julia chcú lepší život pre svoje deti, tak keď brat so sestrou dostanú šancu na konkurz do WWE, zdá sa, že rodinný sen sa napĺňa a všetky ich problémy budú vyriešené. Avšak, Saraya a Zak zistia, že stať sa súčasťou WWE Superstar vyžaduje viac, než by si kedy dokázali predstaviť. Wrestling držal vždy túto rodinu pohromade - ale teraz im mohol byť osudným.

Domov
Zdieľať
Diskusia