Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2017, 14:09
Čas čítania 0:00
Ján A.

Wonder Woman má konkurenciu, Sony Pictures oživí komiksové krásky Black Cat a Silver Sable

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čaká nás ďalší priemerný film alebo uvidíme kvalitné spracovanie ženských superhrdinov?

Spoločnosť Sony Pictures si uvedomila, že cesta svojich superhrdinov nemieri správnym smerom, a tak sa Spider-Man stal súčasťou sveta Marvel Cinematic Universe. Avšak, Sony sa úplne nevzdáva a v poslednom období ohlasuje samé skvelé novinky. Možno ste už počuli o plánoch štúdia s Venomom. Samostatný spin-off pre tohto záporáka je naplánovaný na 5. októbra 2018, pričom hlavnú roli si zahrá skvelý Tom Hardy! Viac sa dočítate v tomto odkaze. Venom však nie je jediným ohláseným spin-offom. Spoločnosť aktívne pracuje aj na inom filme, ktorý nebude mať nič spoločné s najnovším Spider-Manom. Možno sa to ešte zmení, ale dokým nepríde nejaká oficiálna správa, berme tieto snímky ako skutočné spin-offy.

Na plátna kín sa tak dostanú aj dve menej známe komiksové postavy, presnejšie Black Cat a Silver Sable. Poznáte tieto krásky? Oživí ich režisérka, scenáristka a herečka Gina Prince-Bythewood. Taktiež prepíše pôvodný scenár Christophera Yostu (Thor: The Dark World, Thor: Ragnarok, Max Steel). Ide síce o netradičnejšie meno v komiksovom biznise, ale už teraz stojí pri kormidle seriálu Cloak & Dagger, ktorý pripraví pre Marvel.

Film dostane pomerne strohý a nápaditý názov Silver & Black. Vlastne je omnoho výstižnejší, ako by sa používali celé zdĺhavejšie mená superhrdiniek. Bohužiaľ, zatiaľ neboli odhalené akéhokoľvek detaily o príbehu a hereckom zastúpení hlavných postav. Aké herečky by ste najradšej videli v popredných rolách? Dúfajme, že terajšia ústredná osoba filmu Prince-Bythewood (Beyond The Lights, Love & Basketball a Secret Life of Bees) nakopne novinku správnym smerom. Bude zaujímavé sledovať spojenie Black Cat a Silver Sable bez Spider-Mana. Avšak, pri úspechu filmu sa snáď vráti pavúčik späť ku svojim kráskam...

Wonder Woman má konkurenciu, Sony Pictures oživí komiksové krásky Black Cat a Silver Sable
Zdroj: Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia