Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2017, 0:04
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Aquaman sa bude odohrávať až po udalostiach v tímovke Justice League

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Vodný hrdina bude vo svojom vlastnom filme už osobne poznať (takmer) všetkých kolegov zo svojej novej bandy.

Warner Bros. rozbieha DCEU (DC Extended Universe) na plné obrátky. Po snímke Man of Steel sme sa dočkali epického, no pre mnohých nie príliš dokonalého súboja dvoch ikonických komiksových hrdinov v Batman v Superman: Dawn of Justice. Už o pár dní nás čaká premiéra sólovky Wonder Woman a neskôr v novembri sa dočkáme vôbec prvej verzie Justice League na striebornom plátne. Potom nás čaká od DCEU bohuvďaka/bohužiaľ viac ako ročná pauza. Po tej do kín dorazí sólovka Aquamana.

A tu sa konečne dostávame ku snímke, ktorej je venovaný tento článok. Dlho sa špekulovalo, v akej časovej dobe sa bude celý projekt odohrávať, keďže prvýkrát sme tohto podvodného hrdinu mohli vidieť už na konci Batman v Superman, čo znamená, že už má určite pomerne dlhú minulosť za sebou. Definitívne už ale vieme, že projekt režiséra Jamesa Wana v hlavnej úlohe s Jasonom Momoa sa bude odohrávať až po udalostiach Justice League. Keďže sa film už pilne nakrúca, okrem zoznamu budúcich premiér komiksových filmov z dielne DC pridávame aj vôbec prvú fotografiu hlavného hrdinu spolu s Amber Heard čoby MerouViete si už teraz predstaviť, o čom by približne snímka mohla byť? 

Justice League - 17. november 2017

Aquaman - 21. december 2018

Shazam! - 5. apríl 2019

Cyborg - 3. apríl 2020

Green Lantern Corps. - 24. júl 2020

Aquaman sa bude odohrávať až po udalostiach v tímovke  Justice League
Zdroj: JustJared.com

Domov
Zdieľať
Diskusia