Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2017, 14:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Kultový psychopat Joker dostane vlastnú sólovku s produkciou Martina Scorseseho. Máme sa pripraviť na temný thriller v štýle Taxikára

FILMY A SERIÁLY JOKER MIMO DCEU
Uložiť Uložené

O réžiu sa postará tvorca The Hangover a War Dogs.

S faktom, že sa kultový komiksový psychopat Joker vráti vo vlastnej sólovke sa tak trochu počítalo. Herecká kreácia Jareda Leta síce divákov príliš nezaujala, čo ale neznamená, že by vo Warner Bros. film s obľúbeným záporákom chceli zmiesť zo stola. Pravdepodobne však v tomto prípade nepôjde o ďalšiu skladačku do DC univerza, ale o film, ktorý by mal stáť tak trochu bokom a ísť si vlastnou cestou, čo je potvrdzuje aj fakt, že Jared Leto sa v tejto verzii neobjaví.

Kultový psychopat Joker dostane vlastnú sólovku s produkciou Martina Scorseseho. Máme sa pripraviť na temný thriller v štýle Taxikára
Zdroj: Warner Bros.

Scenár napíše Scott Silver (8 Mile, The Fighter) spoločne s Toddom Phillipsom (The Hangover). Phillips zároveň zasadne aj na režisérske kreslo. A čo je ešte lepšie: Podľa prvých informácií by mal snímku produkovať sám Martin Scorsese! V štúdiu chcú evidentne k látke pristúpiť so všetkou vážnosťou. Pôjde o Jokerov origin, ktorý nás zavedie do Gothamu 80. rokov a žánrovo by malo ísť skôr o poriadne temný krimi thriller. Atmosféra má byť údajne veľmi podobná práve Scorseseho filmom, ako Taxikár, Zúriaci býk či Mafiáni. Musíme povedať, že celý projekt znie sakramentsky zaujímavo a rozhodne by sme ho radi videli. Koho by ste chceli do hlavnej úlohy?

Domov
Zdieľať
Diskusia