Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 15:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V piatom pokračovaní Indiana Jonesa síce rátame s Harrisonom Fordom, ale Shia LaBeouf sa vo filme určite neobjaví

FILMY A SERIÁLY INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY
Uložiť Uložené

Spokojní?

Je to už takmer 10 rokov dozadu (ten čas ale letí, všakže?), kedy sme naposledy mali možnosť zhliadnuť Indiana Jonesa na veľkých plátnách. Ale 75-ročný Harrison Ford aj napriek jeho stále pomerne aktívnej hereckej kariére určite nemladne a tak by padlo vcelku vhod, keby sa už začalo natáčať. Predbežne je premiéra stanovená na leto 2020, no to sa môže ešte veľmi ľahko zmeniť. Najnovšie informácie o filme poskytol magazínu EW scenárista piateho pokračovania Indiana Jones, David Koepp, a prezradil, že v novej časti určite nemáme počítať so Shia LaBeoufom.

Z citácie jeho vyjadrenia, v presnom znení povedal: „Harrison si v Indiana Jonesovi zahrá, to môžem s určitosťou povedať.. a postava Shia LaBeoufa vo filme nie je." Ďalej Koepp o pripravovanom Jonesovi prezradil, že scenár sa nachádza vo finálnej fáze a všetci sú s ním nadmieru spokojní. A kedy sa vlastne začne natáčať? Jednoducho povedané, keď bude mať Steven Spielberg a Harrison Ford voľný harmonogram. Pravdepodobne sa tak stane po tom, čo Spielberg natočí pripravovanú drámu s Tomom Hanksom a Meryl Streep The Post. Čo poviete, bude vám Shia v novom Indym chýbať?

V piatom pokračovaní Indiana Jonesa síce rátame s Harrisonom Fordom, ale Shia LaBeouf sa vo filme určite neobjaví
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia