Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 15:52
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Tvorca House of Cards pripravuje seriál o misii na Mars v hlavnej úlohe so Seanom Pennom. Príbeh bude popisovať kolonizáciu červenej planéty

FILMY A SERIÁLY SEAN PENN
Uložiť Uložené

Zoznam hviezd malej televíznej obrazovky sa práve rozrástol o ďalšie zvučné meno.

Dvojnásobný držiteľ Oscara Sean Penn vstupuje do sveta televíznych seriálov. Zahrá si hlavnú úlohu vo vesmírnej dráme The First. Tá zobrazí pristátie na Marse a jeho následnú kolonizáciu. Osemdielna miniséria však nebude zobrazovať iba útrapy astronautov, ale tiež život ich rodín, ktoré zostali na Zemi. O produkciu sa postará americká streamovacia spoločnosť Hulu.  angažovaním Penna dokazuje, že je odhodlaná čeliť silnej konkurencii zo strany Netflixu a HBO. Okrem Seana Penna pozornosť vzbudzuje aj meno tvorcu celého projektu. Je ním Beau Willimon, ktorý stál za vznikom netflixovej pecky House of Cards, kde sa pred odchodom ku konkurencii postaral o scenár k prvým štyrom sériám.

Aj keď pre Sena Penna ide o prvú hlavnú rolu v seriáli, tento svet úspešnému hercovi rozhodne cudzí nie je. Zahral si sa napríklad v sitcomoch Priatelia, Dva a pol chlapa alebo Ellen, v animovanej podobe sa zase objavil vo Family Guy od Foxu. Na veľkom plátne sme herca v poslednom čase príliš nevideli, naposledy dal o sebe vedieť v akčnom thrilleri The Gunman. Natáčanie The First začne už v najbližších týždňoch, konkrétny dátum v seriálovom kalendári si však ešte nečiarkajte. Dátum premiéry neurčito hovorí iba o roku 2018.

Tvorca House of Cards pripravuje seriál o misii na Mars v hlavnej úlohe so Seanom Pennom. Príbeh bude popisovať kolonizáciu červenej planéty
Zdroj: Open Road Films / Keith Bernstein
Domov
Zdieľať
Diskusia