Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017 o 17:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

R-kový Predátor prekvapuje. Namiesto džungle bude loviť ľudí v meste! Aké ďalšie novinky sme sa dozvedeli?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Do premiéry najnovšieho projektu režiséra a scenáristu Shanea Blacka ostáva ešte necelý rok, no nedočkavosťou horíme už teraz. Čo odhalili informácie z posledných dní?

Očakávanému R-kovému rebootu Predátora, ktorý bude zároveň rešpektovať aj udalosti z predchádzajúcich filmov, sme sa naposledy venovali ešte koncom júna, a to konkrétne po obsadení herca Jakea Buseyho. Odvtedy už ale ubehla poriadne dlhá doba, takže bolo skutočne iba otázkou času, kedy sa o snímke opäť raz dozvieme niečo viac. A keďže samotný príbeh bol doposiaľ zahalený poriadnym rúškom tajomstva, mnohých z vás dozaista potešia informácie, ktoré doň vnesú aspoň niekoľko drobných lúčov svetla.

Ako totiž v rozhovore pre Variety potvrdila CEO štúdia 20th Century Fox Stacey Snider, dávnejšie špekulácie ohľadom zasadenia príbehu sa nakoniec ukázali byť pravdivými. Nový Predátor sa teda naozaj bude odohrávať v prostredí predmestia a podľa slov vyššie spomínanej Stacey sa v centre akcie ocitne malý chlapec (Jacob Tremblay - Room) so svojím otcom. Film je v týchto chvíľach už natočený a nachádza sa vo fáze postprodukcie. Jeho premiéra je naplánovaná na 2. augusta (srpen) 2018 a ak sa o ňom chcete dozvedieť viac, klikajte sem. Ďalších zaujímavých detailov sa snáď dočkáme už čoskoro. Tešíte sa na tohto Predátora?

R-kový Predátor prekvapuje. Namiesto džungle bude loviť ľudí v meste! Aké ďalšie novinky sme sa dozvedeli?
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia