Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 23:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Animovaný Peter Rabbit sa predstavuje vo vtipne poňatej debutovej upútavke. Do filmu svoj hlas prepožičia aj Margot Robbie a Daisy Ridley

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dokáže vôbec rodinný animovaný film tohto typu napriek populárnym menám zaujať moderného diváka?

Animovaná snímka Peter Rabbit je adaptáciou na knižnú predlohu od spisovateľky Beatrix Potter z roku 1902. Málokto vie, že v čase, kedy Beatrix písala svoj román s názvom The Tale of Peter Rabbit, v skutočnosti chcela, aby si jej zvieracie postavy vychutnávali bláznivé domové párty a nemiestne vtipkovali. Bohužiaľ, jej nápady cez vtedajšiu pomerne konzervatívnu dobu vydavatelia jednoducho neschválili. Kto vie, čo by povedala na to, že presne o 116 rokov po vydaní jej románu, bude ňou žiadaná, komediálnejšie spracovaná verzia natočená prostredníctvom filmu. Otázkou ešte zostáva, či sa Sony Pictures podarí z pôvodnej knižnej predlohy vytvoriť skutočne kvalitný film, alebo sa so svojou novinkou zaradia do dlhého rádu skrz na skrz priemerných, ničím prevratných animákov.

Vo filme sa stretneme s dobrodružne zmýšľajúcim králikom Peterom (James Corden), ktorý bude zvádzať boj so svojím rivalom, pánom McGregorom (Domhnall Gleeson) a okrem toho sa stihne spriateliť s milovníčkou zvierat, bývajúcou hneď vo vedľajšom dome (Rose Byrne). O réžiu filmu sa postaral Will Gluck (Friends with Benefits s Milou Kunis a Justin Timberlakeom), a na scenári okrem režiséra pracoval aj Rob Lieber. Hlasy zvieracích hrdinov budú dabovať známi herci, ako James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki a Daisy Ridley. Premiéra filmu je naplánovaná na 9. februára (únor) 2018. Ako na vás zapôsobila prvá upútavka? Myslíte, že nám má pripravovaná snímka čo ponúknuť?

Domov
Zdieľať
Diskusia