Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 16:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V komédii s Ninou Dobrev a Christinou Applegate sa manželka rozhodne pomstiť manželovi tým, že sa vyspí s naivným mladším mužom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Crash Pad producentsky zaštítil aj Alexander Payne, tvorca Bokovky či Downsizing.

Beznádejný a naivný romantik Stensland (Domhnall Gleeson) si užije vášnivú noc s Morgan (Christina Applegate) a myslí si, že našiel lásku svojho života. Morgan je však vydatá a so Stenslandom sa vyspala len preto, aby sa pomstila svojmu manželovi Gradymu (Thomas Hayden Church), ktorý ju zanedbáva. Ten je najprv rozzúrený, ale časom si Stenslanda celkom obľúbi. Aby svojej manželke vrátil pomstu, rozhodne sa zdieľať byt so Stenslandom, svoju manželku nechá bez podpory a začne si užívať slobodný život.

Romantickú komédiu Crash Pad natočil Kevin Tent, strihač oceňovaných kúskov, ako Disconnect, Bokovka či novinky Downsizing od Alexandra Paynea. Payne ostatne Crash Pad zaštítil ako producent. Z ďalších hercov môžeme zmieniť Ninu Dobrev, Annu Van Hooft, Britt Irvin, Juliana Christophera či Dana Gilla. Premiéru si snímka odbila 26. septembra (září) 2017, 13. októbra (říjen) 2017 ju zase uvidia návštevníci Woodstock Film Festival. Podľa ukážky sa zdá, že sa na nás rozhodne nevalí žiadna komediálna bomba, ale vďaka slušným hercom by snáď mohlo ísť o prežiteľnú záležitosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia