Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017 o 17:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriál Hey Arnold! dostane svoj celovečerný film. Arnold sa v ňom s kamarátmi vydá na exotické dobrodružstvo s cieľom nájsť svojich rodičov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nové dobrodružstvo obľúbených hrdinov dorazí už budúci mesiac.

Hey Arnold! je názov animovaného seriálu, ktorý sa s úspechom vysielal aj v našich končinách. Dobrácky chlapec a jeho partia kamarátov už filmové spracovanie raz dostali - v roku 2002 vznikol celovečerák Hey Arnold! The Movie. Veľkú dieru do sveta však rozhodne neurobil. To sa teraz pokúsia tvorcovia zmeniť s novým pokusom Hey Arnold!: The Jungle Movie. Scenár napísal spolutvorca seriálu Craig Bartlett, o réžiu sa postará dvojica Raymie Muzquiz a Stu Livingston.

Dej nadviaže tam, kde v roku 2004 skončila posledná séria. Arnold a jeho priatelia sa vydávajú na dobrodružnú výpravu s cieľom nájsť Arnoldových nezvestných rodičov. V snímke začujeme hlasy Francescy Marie Smith, Anndi McAfee, Masona Vale Cottona či Benjamina Floresa, Jr. Premiéra je naplánovaná na 24. novembra (listopad) 2017. Podľa traileru nižšie sa zdá, že fanúšikovia seriálu by mohli byť z návratu svojich obľúbených hrdinov spokojní. Dáte snímke šancu?

Domov
Zdieľať
Diskusia