Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017, 11:21
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Sexy kamarátky Anya Taylor-Joy a Olivia Cooke dávajú priechod svojim deštruktívnym vášňam v traileri chválenej čiernej komédie

FILMY A SERIÁLY ANYA TAYLOR-JOY
Uložiť Uložené

Hit festivalu Sundance a jeden z posledných filmov Antona Yelchina Thoroughbreds dorazil s prvou ukážkou.

Minulý rok nás tragicky opustil mladý herecký talent Anton Yelchin, zanechal však po sebe viacero rozpracovaných, alebo už skoro dokončených filmov. Jedným z nich je aj chválená čierna komédia Thoroughbreds. Príbeh sa točí okolo Lily (Anya Taylor-Joy) a Amandy (Olivia Cooke), ktoré sú kamarátky už od detstva. Životné cesty ich síce zaviali rozličnými smermi, ale napokon sa po rokoch opäť stretávajú. Obe sa zdanlivo úplne zmenili, ale jednu vec majú spoločnú: nenávisť voči Lilinmu prísnemu otcovi. Dievčatá sa naplno oddajú svojim deštrukčným tendenciám a dokonca si najmú aj miestneho podvodníčka Tima (Anton Yelchin).

Snímku zrežíroval Cory Finley a z festivalu Sundance si odniesol ovácie kritikov (momentálne 82% na Metacritic). Okrem spomínaných hercov sa môžeme tešiť aj na Paula Sparksa, Kaili Vernoff či Francie Swift. Podľa traileru nás čaká hneď niekoľko scenáristických prekvapení a plno čierneho humoru. Do amerických kín dorazí film 9. marca (březen) 2018.

Sexy kamarátky Anya Taylor-Joy a Olivia Cooke dávajú priechod svojim deštruktívnym vášňam v traileri chválenej čiernej komédie
Zdroj: Focus Features
Domov
Zdieľať
Diskusia