Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017 o 11:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zvodná bývalá upírka začína v hororovej komédii nový vzťah s krásnou novinárkou. Idylku im však prekazia nadprirodzené sily

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nájdu sa medzi vami nejakí fanúšikovia pôvodného seriálu?

Lesbické upírky. Treba písať niečo viac? No tak dobre, no. Hororová komédia The Carmilla Movie nadväzuje na rovnomenný seriál z roku 2014. Ex-upírka Carmilla a Laura sa usadili v útolnom byte v centre Toronta, Laura pokračuje v práci novinárky a Carmilla sa snaží prispôsobiť životu bežného smrteľníka. Lenže, zdá sa, že Carmilla sa svojho upírskeho ja nechce len tak vzdať a Lauru "nechtiac" pohryzie, čím spôsobí dosť problémov. Do akcie sa musia zavolať aj ich starí známi, pretože sa zdá, že bude treba vybojovať tvrdý súboj s neznámou nadprirodzenou silou.

Fanúšikovia seriálu sa zrejme budú chytať, ostatným však asi táto snímka veľa nepovie. Pokiaľ teda necháme bokom sexy upírky, že. Režíruje Spencer Maybee a herecky sa predstavia Dominique Provost-Chalkley, Grace Lynn Kung, Cara Gee, Natasha Negovanlis a Elise Bauman. Premiéra sa uskutoční 26. októbra (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia