Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017, 17:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Legendárna Rodina Addamsovcov opäť mieri na strieborné plátna. Zrežíruje ju autor Sausage Party

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rodinka so záľubou v morbidite dostala režiséra aj scenáristku.

Asi niet vo filmovom svete sympatickejšej a obľúbenejšej rodiny, než podarenej Addamsovskej famílie. Ide naozaj o nezabudnuteľnú zmes morbídnych postáv, ktoré si svojím humorom získali divákov na celom svete. Goméz a jeho milovaná Morticia, ich deti Wednesday a Pugsley, strýko Fester, čarodejnícka stará mama, komorník Lurch, ruka menom Vec a Gomézov bratranec Itt sa stali predmetom celovečerákov, televíznych seriálov či animovaných projektov. Za zmienku stojí najmä seriál z roku 1964 a dve celovečerné snímky od Barryho Sonnenfelda z roku 1991 a 1993.

Legendárna Rodina Addamsovcov opäť mieri na strieborné plátna. Zrežíruje ju autor Sausage Party
Zdroj: Paramount Pictures

Návrat Addamsovcov do kín bol ešte donedávna celkom nahnutý. Pôvodne sa uvažovalo, že by sa réžie novej verzie chopil Tim Burton a nakrútil ju pomocou stop-motion animácie (podobne, ako svoju Corpse Bride). Burton však dal prednosť iným projektom (zrežíruje hranú verziu disneyovky Dumbo) a štúdio muselo hľadať náhradu. Podľa posledných informácií na réžiu dohliadne Conrad Vernon, spolu-režisér animovanej komédie pre dospelých Sausage Party. Vernon bude snímku aj produkovať a scenár napíše Pamela Pettler (Corpse Bride). Addamsovci by k nám mali tentokrát doraziť kompletne CGI, tak uvidíme, ako sa to podarí. Rodinu Addamsovcov vytvoril karikaturista a ilustrátor Charles Addams v v roku 1932 a ich komiksové stripy vychádzali v novinách The New Yorker od roku 1938 až do Addamsovej smrti v roku 1988.

Domov
Zdieľať
Diskusia