Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017 o 14:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Finále Star Wars Rebels sa už nezadržateľne blíži, preto je najvyšší čas na zopakovanie si predošlých séri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Budúcnosť našich obľúbených hrdinov je neistá. Ich minulosť však z predošlých sérií poznáme veľmi dobre.

Pomaly ale isto sa blíži 16. október a s ním aj premiéra štvrtej série Star Wars Rebels. S príchodom Krennickového projektu "Stardust" (krycí názov pre obávanú Deathstar) sa už dostávame k príbehu Rogue One a tvorcovia by nám preto mali prostredníctvom finálnej série odôvodniť filmovú absenciu posádky lode Ghost. Vzhľadom na to, že je seriál z časti určený aj pre detské publikum, by nás všetkých veľmi zarazilo, keby showrunneri nechali všetkých hlavných hrdinov zomrieť. To sa ale pravdepodobne nestane.

Ako si totiž mohli niektorí z vás počas sledovania Rogue One: Star Wars Story medzi viacerými "easter eggmi" všimnúť, v snímke sme mohli započuť meno (v danom čase už povýšenej) generálky Syndully, čo potvrdil aj tvorca Rebels, Dave Filoni . Obrázok pod rekapitulačným videom vám taktiež preukáže, že poslednú sériu Rebels by mala prežiť aj všetkým známa loď Ghost. Budete finále sledovať spoločne s nami? Ak áno, určite si nenechajte ujsť ani rekapituláciu predošlých sérií priamo od spoločnosti Lucasfilm.


Finále Star Wars Rebels sa už nezadržateľne blíži, preto je najvyšší čas na zopakovanie si predošlých séri
Zdroj: Lucasfilm
Domov
Zdieľať
Diskusia