Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 22:34
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jigsaw sa v exkluzívnom klipe opäť zahráva so svojimi obeťami. Takýmto spôsobom by ste teda zomrieť rozhodne nechceli!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A premiéra je už takmer za dverami.

Za réžiou nového Saw VIII stoja bratia Michael a Peter Spierigovci (sci-fi horor Daybreakers) a o scenár sa postaralo duo Josh Stolberg a Peter Goldfinger (Piranhda 3D, Piranha 3DD). Vo filme uvidíme hercov, ako Laura Vandervoort (Smallville), Hannah Anderson (Shoot the Messenger) či Tobin Bell (Saw). Ten predstavuje hlavného záporáka celej série, legendárnu postavu stojacu za zrodením tejto prefíkanej vražednej hry, Johna Kramera alias záhadného Jigsawa

Predošlé pokračovania populárnej hororovej série podľa mnohých síce nestáli za veľa, no to by sa jeho najnovším dielom malo jednoznačne zmeniť. Premiéra je plánovaná na 27. október (říjen) 2017. Nový klip nás jednoznačne presvedčil o tom, že tvorcom ešte nedošli nápady na kreatívne vraždenie nevinných obetí. Verme teda, že do snímky vložili všetky svoje najlepšie nápady. 

Domov
Zdieľať
Diskusia