Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 23:32
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Čo nás čaká vo Wonder Woman 2 a ako sa bude Cyborgov vznik odlišovať od jeho komiksových predlôh?

FILMY A SERIÁLY JUSTICE LEAGUE WONDER WOMAN 2
Uložiť Uložené

Justice League sa už blíži a my sa už nevieme dočkať.

Komiksovka Wonder Woman bola komerčným úspechom a hrdinku čoskoro uvidíme vo veľkolepej tímovke Justice League. Warneri krátko po premiére odklepli pokračovanie, ktorého by sme sa mali dočkať v decembri 2019, no a ak všetko pôjde podľa predstáv, natáčanie začne už najbližšie leto. Dej sequelu nás vráti do osemdesiatych rokov minulého storočia, pričom princezná Diana by mala čeliť nielen Sovietskemu zväzu, ale rovnako aj nejakému výraznejšiemu záporákovi. Šepká sa však aj o tom, že by pokračovanie spoločne s prvým filmom tvorilo prequel projektu Batman v Superman: Dawn of Justice, a tým by hrdinku vyformovalo do finálnej podoby, akú poznáme dnes.

Cyborg a jeho postava Victora Stonea je na tom trochu inak. Jeho dejová linka známa z komiksov bude nahradená pozmenenou verziou. Existujú totiž dve verzie Victorovej premeny na Cyborga. Prvá pochádza spred Flashpointu a hovorí o tom, ako na ňom pod velením jeho vlastných rodičov prebiehali experimenty. Jeden z nich sa však nepodaril a pri transportovaní akejsi bytosti na Zem a snahe vrátiť ju, odkiaľ sa vrátila, sa Victor nepekne zranil. Aby sa však zachránil, musel ho otec premeniť na jeho dnes už známu robotickú verziu. Druhý variant pochádza z fázy po Flashpointe. Od prvého sa nejako výrazne nelíši, avšak Victorove zranenie pochádza z explózie Father Boxu. A v Justice League? Jeden z tweetov prezrádza, že postava prežila autonehodu, čím dostávame čosi odlišné. Bude Cyborg v tímovke dostatočne predstavený, alebo sa dozvieme viac až v jeho sólovke v roku 2020?

Domov
Zdieľať
Diskusia