Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2017, 5:08
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Gerald Butler prirovnáva Angel Has Fallen k Loganovi. Akou cestou sa vyberie tretí film?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V prichádzajúcej časti sa Gerald Butler stane terčom teroristov.

Po Olympus Has Fallen a London Has Fallen nás čaká tretí diel s názvom Angel Has Fallen. Zatiaľ čo Gerald Butler zachraňoval v prvých dvoch snímkach za každú cenu prezidenta, v trojke sa cieľom stane on sám a bude musieť čeliť nebezpečným teroristom na palube Air Force One. Hoci by sme čakali ešte väčšiu dávku akcie a v podstate aj premakanejší film, dočkáme sa menšieho projektu, čo potvrdil aj herec, ktorý najnovší počin prirovnal k Loganovi:

„Je zábava sledovať, ako padá mesto alebo Biely dom a je rovnako vzrušujúce pozerať to znova. Môžete si položiť otázku, ‘Čo bude ďalej? Tokyo?‘ Ale poďme si tento celok podať z inej perspektívy a zamerať sa na vnútorný svet. Cítim, že to má čosi viac do seba. Ako bol Logan skvelým a odlišným pokračovaním Wolverina, tak je aj náš Angel Has Fallen v porovnaní s prvými dvoma snímkami.O filme máme zatiaľ len minimum informácií, a rovnako nepoznáme ani dátum premiéry či miesto, na ktorom sa bude odohrávať. Čo si myslíte vy?

Gerald Butler prirovnáva Angel Has Fallen k Loganovi. Akou cestou sa vyberie tretí film?
Zdroj: Focus Features

Domov
Zdieľať
Diskusia