Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 1:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Malcolm z Úsvitu planéty opíc zomrel rukou plukovníka. Prezrádza to vystrihnutá scéna z Vojny o planétu opíc

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Fox odhalilo, čo všetko nás čaká v bonusových materiáloch na fyzických nosičoch.

Pri pomyslení na Vojnu o Planétu opíc ma chytá neuveriteľný sentiment a nostalgia. Nepomáha tomu ani práve hrajúci soundtrack z Arrival a ani fakt, že som brilantný záver trilógie znova videl len predvčerom. Prečo, bože, prečo to zarobilo tak málo? Nebude to na úrovni zázraku, no ak sa ohlási štvrtý diel, budem veľmi rád. Ťažko povedať, či sa Akadémia konečne zobudí a prihodí Serkisovi, Reevesovi a spol. nejaké tie zlaté sošky. V každom prípade tu hovoríme o jednom z najlepších filmov tohto roka a jednej z najkonzistnejších trilógii vôbec. A už čoskoro sa obohatí.

Už dnes sa totiž na pulty obchodov dostanú fyzické nosiče Blu-ray a DVD, kde nájdeme množstvo bonusového obsahu. Medzi nimi nájdeme napríklad porovnanie 10 scén pred a po pridaní efektov (takže prvotné zábery z pľacu versus finálna kino verzia), audio komentár režiséra Matta Reevesa, rôzne featurette videá, ako napríklad o Caesarovi, efektoch od WETA či samotný dokument o vytváraní filmu. Okrem toho uvidíme aj poctu ságe, nostalgické video obľúbených postavách 10 vystrihnutých scén. Jednou z nich je aj priznanie plukovníka k tomu, že to bol práve on, kto zabil Caesarovho spojenca z Dawn of the Planet of the Apes, Malcolma. Viac sa o tom dočítate tu. Samotnú scénu si potom môžete pozrieť tu. 

Anketa:
Kúpite si Blu-ray Vojny o Planétu opíc?
Áno
Nie
Áno
25 %
Nie
75 %
Domov
Zdieľať
Diskusia