Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 17:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Režisér hororu Cabin in the Woods či tímovky X-Force napíše scenár k fantasy o dievčati, ktoré je odsúdené umrieť na svoje 11. narodeniny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Drew Goddard bude adaptovať očakávanú knižnú fantasy Nevermoor.

Režisér a scenárista Drew Goddard momentálne pracuje na svojom novom thrilleri Bad Times at El Royale, o ktorom sme sa na našich stránkach už párkrát zmienili. Zdá sa však, že na konte mu práve pristál nový projekt. Tým bude adaptácia knižnej predlohy Nevermoor: The Trials of Morrigan Crow od Jessicy Townsend, ktorá vyjde na tohtoročný Halloween, teda 31. októbra (říjen) 2017. Snímku bude mať pod palcom 20th Century Fox a Goddard by mal napísať scenár a zároveň snímku produkovať.

 

Hlavnou hrdinkou fantasy Nevermoor je prekliate dievča Morrigan Crow. Jej prekliatie spôsobuje, že je obviňovaná snáď za všetky katastrofické úkazy, od zničujúcich búrok až po infarkty. Najhoršie však je, že kvôli kliatbe je jej súdené zomrieť o polnoci v deň svojich jedenástich narodenín. Do jej života však vstúpi muž Jupiter North prenasledovaný záhadnými nepriateľmi. Práve s ním sa Morrigan dostane do magického mesta Nevermoor. Pokiaľ však v meste chce ostať, musí prejsť štyrmi náročnými skúškami. Ak sa jej nepodarí uspieť, bude sa musieť vrátiť do svojho sveta a čakať na svoju smrť.

Režisér hororu Cabin in the Woods či tímovky X-Force napíše scenár k fantasy o dievčati, ktoré je odsúdené umrieť na svoje 11. narodeniny
Zdroj: Little, Brown Books for Young Readers

 

Drew Goddard je známy najmä svojím režisérskym debutom The Cabin in the Woods, napísal však aj scenár k Marťanovi od Ridleyho Scotta, za ktorý si odniesol nomináciu na Oscara, producentsky sa tiež podieľa na netflixovskom Daredevilovi. Okrem toho bolo oznámené, že Goddard zrežíruje aj X-menovský spin-off X-Force, nehovoriac už o spomínanom thrilleri Bad Times at El Royale. Zatiaľ teda nie je jasné, kedy presne by sa mali rozbehnúť práce na Nevermoor. Námet však znie zaujímavo, takže určite budeme zvedaví, čo sa z neho Goddardovi podarí vykresať.

Domov
Zdieľať
Diskusia