Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. novembra 2017, 19:41
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Korg a Miek z Thor: Ragnarok sa vrátia! V Marvel s týmito skvelými postavami ešte majú veľké plány

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marvelovský vesmír sa každým filmom rozrastá.

Thor: Ragnarok dorazil do kín minulý týždeň a my sa môžeme tešiť z množstva nových postáv. K Valkyrie, Helle či Grandmasterovi sme dostali možnosť spoznať aj Korga a Mieka. Známe postavy z Marvel komiksov sú kolegami Hulka z gladiátorskej arény na planéte Sakaar. Zatiaľ, čo tretí film o Thorovi bol samozrejme hlavne o ňom, tak my vieme, že Taika Waititi doň adaptoval jeden z najlepších príbehov o zelenom obrovi: Planet Hulk. Ide o vyhostenie Bruce Bannera na spomínanú planétu skupinou nazývanou Illuminati (Iron Man, Black Bolt, Doctor Strange, Proffesor X, Mr. Fantastic a Sub - Mariner). 

Korg a Miek z Thor: Ragnarok sa vrátia! V Marvel s týmito skvelými postavami ešte majú veľké plány
Zdroj: Marvel

My vieme, že ide o iný príbeh, ako ho poznáme zo stránok komiksov, ale podľa prvých ohlasov sú práve Korg a Miek jedny z najpríjemnejších prekvapení na plátne. Na margo týchto dvoch postáv sa v rozhovore pre Fandango vyjadril Kevin Feige:

„Určite máme plány pre Korga a Mieka, pretože rovnako ako fanúšikovia si ich prítomnosť maximálne užívame. Kde a kedy sa ich dočkáme, tak to nám ukáže len budúcnosť."

Postavu Korga si zahral sám režisér Taika, ktorý si to nesmierne užíval. Podľa neho sa môžeme dočkať krátkych spin - offov na štýl One Shotov, ktoré Marvel už nejaký ten rok netočí. Zdá sa však, že sa ich znova dočkáme, čo potvrdzuje aj výrok Jeffa Goldbluma. Ten tvrdí, že s Waititim natočil krátku scénu o tom, ako sa prisťahoval k niekomu v Austrálii. Že vám to pripomína Thorove "mockumentary" videá ohľadom toho, kde sa nachádzal počas Civil War?

Domov
Zdieľať
Diskusia