Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017, 21:57
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bojovať v puberte proti svojim rodičom je bežná vec. Nie ale pokiaľ sú vaši rodičia super-zločincami. Plnohodnotný trailer na Runaways je tu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nápad dobrý, aké bude však jeho prevedenie?

Každý tínedžer si predsa myslí, že bojovať proti autoritám, ktoré zväčša predstavujú ich rodičia, je tá najväčšia zábava. Čo sa však stane v prípade, keď zistíte, že vaši rodičia sú super-zločincami a vy ste po nich zdedili jedinečné schopnosti? V tom prípade sa váš odpor mení z pubertálnej záležitosti na oprávnený boj za dobro a spravodlivosť. Preto deti zo seriálu Runaways sformulujú rovnomenný tím a vydávajú sa na ťažkú cestu, z ktorej už niet cesty späť. 

Projekt z dielne Marvelu Runaways sa nám predstavuje prvým plnohodnotným trailerom. V seriáli uvidíme Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Annie Wersching, Ryan Sands , Angel Parker, Ever Carradine, James Marsters, Kevin Weisman, Brigid Brannagh, James Yaegashi či Brittany Ishibashi. Scenár napíšu Josh Schwartz a Stephanie Savaga, zodpovední napríklad za Gossip Girl či The O.C. Runaways si odbije premiéru 21. novembra (listopad) tohto roku. Čo vravíte na upútavku? Zaujala vás?

Domov
Zdieľať
Diskusia