Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017 o 22:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér jedných z najlepších epizód Game of Thrones natočí postapokalyptické sci-fi v hlavnej role s Tomom Hanksom

FILMY A SERIÁLY TOM HANKS
Uložiť Uložené

Môže podobný projekt dopadnúť zle? No, môže, ale pevne veríme, že sa táto nádejne znejúca snímka vydarí!

Dej filmu s názvom Bios sa bude zameriavať na robota žijúceho na planéte Zem po zničujúcej apokalypse, kde ochraňuje posledného priateľa svojho umierajúceho tvorcu (Tom Hanks) - jeho psa. O réžiu snímky sa postará Miguel Sapochnik (Game of Thrones, Repo Men), scenár napíše talentovaný nováčik Craig Luck v spolupráciIvorom Powellom (produkcia Blade Runner a Alien) a na čele produkčného štábu bude stáť Kevin Misher (Public Enemies). 

Natáčanie by mohlo započať už začiatkom budúceho roka, čo samozrejme bude záležať predovšetkým na hlavnej hviezde snímky, Tomovi Hanksovi, ktorého diár je v poslednej dobe viac než preplnený. Nedávno ste Hanksa mohli vidieť napríklad vo futuristickom thrilleri The Circle (foto nižšie), ktorý sa zaoberal negatívnym odkazom moderných technológií. Pre nahliadnutie recenzie kliknite sem. A mimochodom, aké sú vaše očakávania? Dokážete si z Biosu predstaviť veľký hit?

Režisér jedných z najlepších epizód Game of Thrones natočí postapokalyptické sci-fi v hlavnej role s Tomom Hanksom
Zdroj: STXfilms a EuropaCorp
Domov
Zdieľať
Diskusia