Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2017, 13:01
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jumanji: Welcome to the Jungle bude podľa slov The Rocka zachovávať čo najviac atmosféry z pôvodného filmu. Dáte snímke šancu v kine?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dorazila nová ukážka k očakávanému dobrodružstvu, ktoré uvidíme tesne pred Vianocami.

Asi je pravdou, že fanúšikov pôvodného Jumanji s Robinom Williamsom nová verzia zatiaľ príliš nepresvedčila. Máme tu síce Rocka, Jacka Blacka či krásnu Karen Gillian, ale tak nejako cítime, že to nie je ono. Aj naďalej však ostávame optimistami a veríme, že v kine napokon dostaneme slušnú zábavu, ktorá nebude robiť svojmu predchodcovi hanbu. Vo videu nižšie sa dozviete, že tvorcovia chceli zanechať ducha prvého filmu a tešiť sa môžeme tiež na scény plné epickej akcie a rozbesnených zvierat.

Jumanji: Welcolme to the Jungle zrežíroval Jake Kasdan (Sex Tape) a o scenár sa postarali až štyria ľudia, konkrétne Chris McKenna, Erik Sommers, Scott Rosenberg a Jeff Pinkner. Okrem spomínaných hercov uvidíme aj Kevina Harta, Nicka Jonasa, Madison Iseman, Alexa Wolffa, Ser’Dariusa Blaina a Morgan Turner. Na Slovensku sa snímky dočkáme 21. decembra (prosinec) tohto roku. Pôjde podľa vás o pohodovú zábavu alebo filmu stále skôr neveríte?

Domov
Zdieľať
Diskusia