Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2017, 3:31
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Walking Dead sleduje najmenej divákov od čias 2. série. Televízna stanica AMC však dúfa, že seriál pobeží ešte mnoho desaťročí

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Nuž, nečudujeme sa.

Zdá sa, že divákom už s The Walking Dead dochádza trpezlivosť. Výrazne sa to ukázalo v 7. sérii, ktorá klesala a klesala a ... Zdá sa však, že trend nízkej sledovanosti neprestáva. Divákov ubúda aj naďalej a ja osobne sa trochu čudujem, pretože prvé dva diely 8. série sa dajú porovnať s tým najlepším, čo ukázala 7. séria. Stále je to miestami priblblé a máme množstvo výhrad, dá sa na to však pozerať a baviť sa. V poslednej časti sme sa pritom stretli s Moralesom, členom preživších ešte z Atlanty (z prvej série). Ten sa rozhodol neísť s Rickom do vedeckých laboratórií a zdá sa, že urobil dobre (teda ak jeho rodina ešte žije), keďže má so Saviors dobré vzťahy. 

Poďme však späť k číslam, pretože tie neklamú. Úvodnú časť 8. série videlo "len" 11,4 milióna divákov, čo je najmenej od 3. série. Aj taká 7. séria so svojím úvodom nahnala k obrazovkám 17 miliónov divákov, čo je viac než slušné. Zatiaľ čo druhú epizódu 7. série videlo takmer 14 miliónov divákov, minulú nedeľu ich bolo takmer 9, čo je najmenej od finále 2. série. Zdá sa, že tieto čísla budú klesať aj naďalej. Seriál je síce stále na tróne a v danom dni nemal konkurenciu, AMC však určite neteší, ako veľmi a rýchlo im klesá sledovanosť a ratingy.

Jeden z CEO stanice AMC v nedávnom rozhovore naznačil, že The Walking Dead, respektíve jeho svet by v seriálovej podobe mohol na obrazovkách vydržať aj celé desaťročia. My s ním prakticky súhlasíme, no to by sa u nich aj niečo muselo zmeniť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia