Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2017, 22:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Oscarová Brie Larson je v romantickom muzikáli ako vedkyňa vyslaná do Indie, kde však prekvapivo nachádza lásku svojho života

FILMY A SERIÁLY BRIE LARSON
Uložiť Uložené

Basmati Blues dorazil s oficiálnou ukážkou.

Oscarová Brie Larson sa v novom romantikom muzikáli predstaví ako brilantná vedkyňa Linda, ktorá je poslaná do Indie, aby predávala svoj vlastný vynález: geneticky modifikovanú ryžu. Neuvedomuje si však, že týmto krokom môže zničiť životy farmárov, ktorým mala pôvodne pomôcť. Aj napriek problémom sa však zdá, že v Indii na ňu čaká aj láska.

Basmati Blues nakrútil Dan Baron a okrem Larson uvidíme aj Utkarsha Ambudkara, Scotta Bakulu, Tyne Dale a Donalda Sutherlanda. Trailer síce nepôsobí úplne presvedčivým dojmom (pravdepodobne nás čaká pomerne neprekvapivý príbeh), ale najmä vďaka našej obľúbenej Brie tomu šancu zrejme dáme. Snímka sa mala dostať do americkej distribúcie 6. novembra (listopad) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia