Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2017, 21:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Samuel L. Jackson a James McAvoy už poctivo zarezávajú na natáčaní thrilleru Glass. Vychutnajte si niekoľko úplne prvých fotiek

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie snímok Unbreakable a Split je už teraz jedným z najočakávanejších projektov roku 2019. Pevne veríme, že režisérovi Shyamalanovi vydrží skvelá forma aj naďalej.

Známy indický režisér a scenárista M. Night Shyamalan (Signs, Unbreakable, The Sixth Sense) sa vďaka tohtoročnému thrilleru Split konečne vrátil do skvelej formy, pričom nás všetkých dokonale poslal do kolien vďaka záverečným sekundám filmu. No keďže natáčanie sequelu s názvom Glass je už momentálne v plnom prúde, uzreli svetlo sveta aj úplne prvé fotografie.

Zatiaľ síce máme k dispozícii iba tri, a to so Samuelom L. Jacksonom a Jamesom McAvoyom, aj tie však bez problémov vyčaria úsmev na tvári každého fanúšika Unbreakable či vyššie spomínaného Split. Aby sme vás teda nezdržiavali zbytočnými rečami, tak v závere už iba dodáme, že česká premiéra je naplánovaná na 17. januára (ledna) 2019 a na tú slovenskú si budeme musieť ešte nejaký ten čas počkať. Pre viac informácií o snímke Glass vstúpte do tohto vlákna. Teraz sa už ale vrhnite na sľúbené fotografie.

 

I got a hair transplant #plugs

Príspevok, ktorý zdieľa James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal),

Domov
Zdieľať
Diskusia