Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 12:22
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jaskynný človek Dug a jeho priatelia musia v komédii od tvorcov Shaun the Sheep čeliť obávanému záporákovi a vynálezom doby bronzovej

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nick Park prichádza s ďalším svižným plastelínovým dobrodružstvom.

Plastelínové dobrodružstvo Early Man nám rozpovie príbeh odvážneho jaskynného človeka Duga, ktorý musí zjednotiť svoj kmeň proti mocnému nepriateľovi Lordovi Noothovi. Nooth si je navyše vedomý, že na svete nastala doba bronzová, takže má v rukáve hneď niekoľko pokročilých vynálezov.

 

Snímku zrežírovali Nick Park, autor úspešných titulov, ako Wallace & Gromit a Shaun the Sheep. Postavičkám navyše prepožičali hlasy samí skvelí herci, ako Eddie Redmayne, Tom Hiddleston, Maisie Williams, Timothy Spall, Richard Ayoade, Selina Griffiths, Johnny Vegas, Mark Williams, Gina Yashere, Simon Greenall a Richard Webber. Aj podľa najnovšieho traileru sa zdá, že fanúšikovia tvorby Nicka Parka sa budú baviť aj tentokrát. Na Slovensku by sme sa Early Man mali dočkať 22. februára (únor) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia