Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2017, 4:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Denis Villeneuve ďalšieho Bonda nenatočí. Na rade je epické sci-fi Duna

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Veľmi rád by však v budúcnosti Bonda s Danielom Craigom natočil.

Tohto režiséra na Filmkulte predstavovať nemusíme. Všetci ho v redakcii milujeme a nevieme sa dočkať, čo nám prinesie najbližšie. V dobrom slova zmysle ide o skutočného blázna. V priebehu 4 rokov priniesol do kín 5 skvelých, v niektorých prípadoch doslova impozantných filmov. Posledných pár mesiacov sa pritom s jeho menom spája aj 25. film o Jamesovi Bondovy, ktorý má momentálne premiéru naplánovanú na 8. novembra 2019. Producentké spoločnosti Eon, MGM a Sony tak majú dva roky na to, aby všetko zladili. Scenár sa v týchto chvíľach už dávno píše, takže sa skutočne čaká hlavne na výber režiséra, keďže Daniel Craig už s natáčaním dávnejšie súhlasil. 

Všetci sme si priali, aby to skúsil buďto Nolan alebo Villeneuve. Obaja prejavili záujem, no ako pred pár hodinami Villeneuve povedal, na rade je jednoducho Duna. Jeho vysnený sci-fi remake, o ktorom sníva už niekoľko rokov. Budeme veriť, že finančne v kinách neprepadne, aj keď je to viac než možné. Možno sa mýlim, ale Denis pravdepodobne nenatočí epický blockbuster, ktorý by oslovil súčasnú generáciu tak veľmi, ako iné súčasné trendy žánre. Budeme ale veriť, že tentokrát sa všetko obráti na dobré.

Odporúčané
Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac 18. októbra 2021, 16:30

Denis ešte poznamenal, že už nadviazol s Craigom kontakt a slušne ho aj vychválil. Jedného dňa by toho Bonda veľmi rád natočil, no najbližšie tak učiní niekto iný. Skloňujú sa pritom aj režiséri, ako Yann Demange (’71), či David Mackenzie (Hell or High Water). Akého režiséra si viete predstaviť na stoličke 25. Bondovky?

Denis Villeneuve ďalšieho Bonda nenatočí. Na rade je epické sci-fi Duna
Domov
Zdieľať
Diskusia