Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017, 13:24
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorcovia Resident Evil nám prinesú adaptáciu komiksu Danger Girl o trojici sexy agentiek, ktoré budú pátrať po záhadných relikviách

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Podľa producentov môžeme očakávať krásne ženy, humor aj skvelú akciu.

Spoločnosť Constantin Film, ktorá stojí najmä za sériou Resident Evil s Millou Jovovich, má v hľadáčiku ďalší projekt plný akcie a krásnych žien. Reč je o komiksovej sérii Danger Girl. Tá vychádzala v 90. rokoch a producenti majú plány nielen na film, ale aj seriál. Producent Jeremy Bolt sa vyjadril, že „Danger Girl je perfekná možnosť vytvoriť tím sympatických a nebezpečných mladých ženských postáv.“ Dodal, že adaptácii nebude chýbať humor a veľkolepá akcia.

Tvorcovia Resident Evil nám prinesú adaptáciu komiksu Danger Girl o trojici sexy agentiek, ktoré budú pátrať po záhadných relikviách
Zdroj: IDW Publishing

Komiks vytvorili Scott Campbell a Andy Hartnell a príbeh sa točí okolo archeologičky Abbey Chase. Tá začne pracovať v super-tajnej špionážnej organizácii. Ona a jej kolegyne majú za úlohu vystopovať záhadné mystické relikvie a zabrániť, aby sa dostali do rúk kriminálnej organizácii známej ako Hammer Syndicate.

Komiks síce nemal dlhé trvanie (vyšlo len sedem dielov), ale dočkal sa niekoľkých špeciálov a minisérii, kde sa hlavné hrdinky stretli napríklad aj s Batmanom. Danger Girl sa dočkal aj videohernej adaptácie pre PlayStation. Pred niekoľkými rokmi bol dokonca vo výrobe aj film, ktorý mal režírovať Todd Lincoln. Dúfajme, že v tomto prípade sa už projekt podarí dotiahnuť do konca.

Domov
Zdieľať
Diskusia