Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2017 o 15:31
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Netflix sa postará o komédiu od herca Josha Gada. Snímka sa zameria na podrývanie žánru a postavy v podaní Daisy Ridley či Lukea Evansa

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt Super-Normal vznikol v hlave samotného Gada, no ruku k dielu priložili aj spoluscenáristi animáku Moana. Nuž, rozhodne sme zvedaví.

Netflix podľa najnovších informácií získal práva na komédiu s názvom Super-Normal, ktorá pochádza z hlavy herca Josha Gada, známeho napríklad z hranej rozprávky Beauty and the Beast či detektívnej novinky Murder on the Orient Express. S nápadom prišiel sám Gad, no pomocnú ruku s jeho rozvinutím mu podali dvojičky Aaron a Jordan Kandellovci, teda spoluscenáristi minuloročného animáku Moana.

Snímka Super-Normal bude klásť dôraz na jednotlivé postavy a mala by podrývať žáner, ktorý Hollywood a zvyšok sveta milujú až priveľmi. Josh Gad bude zastávať pozíciu producenta a v hlavných úlohách by sa nám mala predstaviť Daisy Ridley (Star Wars: The Force Awakens) spoločne s Lukeom Evansom (Dracula Untold, The Hobbit). Ďalšie novinky o projekte sa snáď objavia už čoskoro. 

Netflix sa postará o komédiu od herca Josha Gada. Snímka sa zameria na podrývanie žánru a postavy v podaní Daisy Ridley či Lukea Evansa
Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation
Domov
Zdieľať
Diskusia