Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2017, 10:54
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dočkáme sa historicky prvého hraného Pokémon filmu. Do snímky Detective Pikachu by tvorcovia chceli Hugha Jackmana či Ryana Reynoldsa

FILMY A SERIÁLY POKÉMON
Uložiť Uložené

Prvá rola už má svojho herca. Nadabuje však najznámejšieho pokémona niekto z áčkových hercov?

Naposledy minulý rok v lete sme vám priniesli informáciu, že sa dočkáme historicky prvého hraného Pokémon filmu. Bude niesť názov Detective Pikachu a pod palcom ho má spoločnosť Legendary Pictures. Teraz sa konečne s projektom opäť trochu pohlo, konkrétne bola obsadená jedna z úloh. Šťastie sa napokon usmialo na Justicea Smitha, ktorý je známy zo snímky Paper Towns či seriálu The Get Down. Uvidíme ho aj v Jurassic World: Fallen Kingdom. Zatiaľ nie je známe, akú postavu si Smith zahrá, čo sa ale týka samotného Pikachua, tvorcovia chcú jednoznačne áčkového herca.

Dočkáme sa historicky prvého hraného Pokémon filmu. Do snímky Detective Pikachu by tvorcovia chceli Hugha Jackmana či Ryana Reynoldsa
Zdroj: Creatures Inc.

Do úvahy prichádzajú napríklad Dwayne "The Rock" Johnson, Hugh Jackman, Ryan Reynolds a Mark Wahlberg. Zatiaľ ale nie je známe, či niekto zo spomínaných na rolu skutočne kývne. Produkcia by sa mala rozbehnúť v januári (leden) 2018. Réžie sa chopí Rob Letterman (Goosebumps) a scenár spíšu Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy, Captain Marvel) a Alex Hirsch (Gravity Falls).

Film bude vychádzať z rovnomennej videohry. Hlavnou postavou v nej bol chlapec Tim Goodman, ktorého cesty sa skrížili s inteligentným Pikachuom. Ten vie normálne rozprávať a tvrdí o sebe, že je skvelý detektív. Dvojica začne prenasledovať dvoch darebákov a zlodejov. Film bol odklepnutý na základe obrovskej popularity, ktorej s dostalo hre Pokémon Go, hoci tento projekt na zmienenú hru nebude odkazovať. Pokiaľ sa skutočne začne nakrúcať začiatkom budúceho roka, je možné, že premiéru si Detective Pikachu odbije buď koncom roka 2018, prípadne začiatkom roka 2019. Ste na tento projekt zvedaví?

Domov
Zdieľať
Diskusia